Unsere Partner

Es muss ein großer Prozess geplant sein, damit unsere Erdbeeren in die Geschäfte gelangen. Der Betrieb Kusters benötigt für diese Prozesse viel Erfahrung und Hilfe von anderen Betrieben, die Stück für Stück zur jahrelangen Erfahrung führen. Mit und durch die Kenntnis von unseren Kunden und Partnern, sind wir in der Lage gute Qualität das ganze Jahr lang zu liefern. Sind Sie nun interessiert, wer unsere Partner sind? Dann lesen Sie einfach weiter.

 

Meteor Systems

METEOR SYSTEMS B.V. heeft zich ontwikkeld tot de meest innoverende en trendsettende onderneming in de wereldwijde glastuinbouw.Het brede programma van irrigatieproducten en teeltgootsystemen wordt voornamelijk in eigen beheer gefabriceerd in de extrusie-, spuitgiet- en assemblage afdelingen.

http://www.irrigation.com

 
 

Imkerij Robert Cox

Voor de bestuiving van onze aardbeien maken we gebruik van de bijen van imkerij Robert Cox.

www.ABCbestuiving.nl

 
 

HortiNova

HortiNova is een tuinbouwadviesgroep die gespecialiseerd is in de teelttechnische advisering van vollegrondsgroente, zoals asperge, bladgewassen, kool, prei en zachtfruit zoals aardbei, blauwe bes, braam, framboos, kruisbes, rode bes zowel onder glas als in de open teelten.

www.hortinova.nl

 
 

Accon Avm Accountants

Een adequate bedrijfsvoering, een gedegen administratieve organisatie en een gezonde financiële huishouding. Dat is het werkterrein van acconavm adviseurs en accountants.

www.acconavm.nl

 
 

Verbeek uitzendbureau BV

Verbeek Uitzendbureau is al sinds 1997 actief en heeft zich gespecialiseerd in het snel en flexibel inzetten van Poolse uitzendkrachten op de volgende gebieden:

Verbeek Uitzendbureau is meer dan werken alleen. Omdat we veel kennis en ervaring hebben opgedaan, denken we graag met u mee en geven u advies. We zien het als onze opdracht u te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.Tevens is Verbeek Uitzendbureau het juiste adres voor verpakken, ompakken en uitpakken. Wij verzorgen uw partijen op een eigen verpakkingslijn; dit is zowel intern als extern mogelijk.Door onze no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen zorgen wij altijd voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Onze mensen zijn gemotiveerd, vakkundig, flexibel én betaalbaar.

Uw arbeid, is onze kracht. Neem de proef op de som en u zult zien dat het werkt!

www.verbeekuitzendbureau.nl

 

 

 
 

Kompany BV

Kompany is een samenwerkingsverband van komkommer en aardbeientelers. Met ruim 300 miljoen komkommers en 2 miljoen Kg aardbeien is Kompany de grootste afzetorganisatie voor komkommers in Europa. Teelt en vermarkting van komkommers is het vak van Kompany. Het is onze passie.

Kompany breidt assortiment uit met 20 hectare aardbeien

Venlo, 24-01-2016

Afgelopen vrijdag werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van Kompany een viertal aardbeientelers welkom geheten. De telers zijn eigenaar van een zestal aardbeienbedrijven met in totaal 16 hectare glasaardbeien en 4 hectare stellingenteelt. Het betreft de teeltbedrijven van Rob van Enckevort, John Kusters, Paul van Lipzig, Jan en Hans Manders. Zij hebben een zelfde visie ten aanzien van strategie, marktbenadering en afzet en hebben zich verenigd in de zoektocht naar een geschikte partner.“Tijdens hun zoektocht hebben een aantal oriënterende gesprekken met Kompany plaatsgevonden waarin wij onze visie en werkwijze hebben toegelicht. Onze visie, strategie en transparantie spraken hen aan en heeft hun doen besluiten ons collectief te versterken. Een nieuwe uitdaging met de intentie een mooie en langdurige samenwerking op te bouwen”, vertelt Silvia Janssen van Kompany“Ook onze komkommertelers waren enthousiast over de uitbreiding van het productassortiment. De productgroepen bijten elkaar niet en met name de najaarsteelt zal bijdragen aan een efficiëntere bezetting van onze organisatie. Zoals eerder gemeld zijn we gestart met de nieuwbouw, waarbij de afzet van de aardbeien past. Wie weet tot welke mooie dingen dit allemaal meer kan leiden”, besluit Silvia.

http://www.agf.nl/artikel/136064/Kompany-breidt-assortiment-uit-met-20-hectare-aardbeien

www.kompany.nl

 

 
 

A.Kanters internationaal transport

Kanters uw verstransporteur!

www.kanterstransport.nl

 
 

West Plant Group

West Plant group is een kwekerij voor vollegrondsgroenteplanten en gespecia­liseerd in de opkweek van groenteplanten in traysystemen. Onze prioriteit is het leveren van een bijdrage aan uw efficiency en oogstresultaat. Samen telen met het "oogst" op de toekomst. Dat is waar de West Plant Group voor staat!

www.westplantgroup.com

 
 

Mertens

Al ruim een halve eeuw vormt Mertens een ervaren en betrouwbare toeleverancier voor de professionele land- en tuinbouw. Daarnaast bieden de afdelingen arbo en techniek een gespecialiseerd pakket, ook voor niet-agrarische bedrijven.

www.mertens-agro.nl

 
 

Cogas Zuid B.V.

Cogas Zuid levert maatwerk in warmte-, elektro/klimaat- en watertechnische instal­laties aan tuinbouwbedrijven, kwekerijen en tuincentra. Het bedrijf werd in 1973 opge­richt en is gevestigd in de Oost-Brabantse plaats Heusden (Gem. Asten). Het werkgebied omvat hoofdzakelijk de provincies Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Voor de Belgische markt is een bedrijf gevestigd in Mechelen.

www.cogaszuid.nl

 
home sitemap Polscy pracownicy Nederlands