Het laatste nieuws...

NIEUW BIJ KUSTERS AARDBEIEN!!!

VANAF 15 APRIL KUN JE BIJ ONS DE AARDBEIEN UIT DE AUTOMAAT VOOR AAN DE WEG KOPEN.

DEZE ZELFBEDIENINGSAUTOMAAT WERKT ALLEEN OP MUNTGELD.

Hou onze FB pagina, kusters aardbeien bv, in de gaten voor de aktuele informatie betreffende nieuws en  verkoop van onze aardbeien.

 

Voor de vragen kunt u contact met ons opnemen op nummer: 06-10196383

 

 Voor meer informatie staan we altijd voor u klaar.

 

 

Met Vriendelijke Groet,

Kusters Aardbeien Lomm

 

In het nieuws...

  • Aardbeien en blauwe bessen houden brein scherp - Aardbeien en blauwe bessen kunnen er mogelijk voor zorgen dat ons brein, ook als we ouder worden, scherp blijft. Dat blijkt uit onderzoek.
  • Bessen eten tegen vergeetachtigheid - Vrouwen, die al op jonge leeftijd regelmatig blauwe bessen of aardbeien eten, blijven op latere leeftijd langer geestelijk fit, zo blijkt uit een uitgebreid Amerikaans onderzoek. Bessen staan al langer als gezond bekend.
  • Aardbeien verlagen kans op Parkinson - Aardbeien, zwarte bessen, blauwe bessen en bramen kunnen bescherming bieden tegen Parkinson. Dat stellen onderzoekers van de Harvard School of Public Health.
  • Aardbeien beschermen maag tegen alcohol - Uit een experiment met ratten hebben Europese onderzoekers bewezen dat het eten van aardbeien de schade van alcohol aan het slijmvliesmembraam in de maag reduceert. Het onderzoek, dat werd gepubliceerd in PLoS ONE, levert waarschijnlijk een goede bijdrage aan het verbeteren van de behandeling tegen maagzweren.
  • Aardbeien, een krachtige bron van antioxidanten - Van aardbeien is aangetoond dat het een krachtige bron is van antioxidanten. Dit is bevestigd door Europese onderzoeker op een Italiaanse universiteit. Regelmatige consumptie van de smaakvolle vruchten verlagen het risico op diverse chronische ziekten. Zo kunnen aardbeien kanker en hartziekten tegengegaan en ook de kans op diabetes wordt verlaagd.
 
home sitemap Polscy pracownicy Deutsch