Onze partners

Er gaat een heel proces aan vooraf voordat onze aardbeien bij onze klanten belanden. Kusters aardbeien gebruikt bij dit proces de kennis en diensten van verschillende bedrijven met stuk voor stuk jarenlange ervaring in de tuinbouwsector. Mede door de kennis en kunde van onze partners zijn wij in staat het hele jaar door een kwaliteitsproduct te leveren. Geïntresseerd geraakt over wie onze partners zijn? Lees verder voor een korte kennismaking.

 

A.Kanters internationaal transport

Kanters uw verstransporteur!

www.kanterstransport.nl

 
 

Accon Avm Accountants

Een adequate bedrijfsvoering, een gedegen administratieve organisatie en een gezonde financiële huishouding. Dat is het werkterrein van acconavm adviseurs en accountants.

www.acconavm.nl

 
 

Cogas Zuid B.V.

Cogas Zuid levert maatwerk in warmte-, elektro/klimaat- en watertechnische instal­laties aan tuinbouwbedrijven, kwekerijen en tuincentra. Het bedrijf werd in 1973 opge­richt en is gevestigd in de Oost-Brabantse plaats Heusden (Gem. Asten). Het werkgebied omvat hoofdzakelijk de provincies Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Voor de Belgische markt is een bedrijf gevestigd in Mechelen.

www.cogaszuid.nl

 
 

Fruitmasters

Fruitmasters Geldermalsen

Deilseweg 7

4191NX Geldermalsen

Tel: +31 (0) 345578800                                      mail: info@fruitmasters.nl              www.fruitmasters.com

 

 
 

HortiNova

HortiNova is een tuinbouwadviesgroep die gespecialiseerd is in de teelttechnische advisering van vollegrondsgroente, zoals asperge, bladgewassen, kool, prei en zachtfruit zoals aardbei, blauwe bes, braam, framboos, kruisbes, rode bes zowel onder glas als in de open teelten.

www.hortinova.nl

 
 

Imkerij Robert Cox

Voor de bestuiving van onze aardbeien maken we gebruik van de bijen van imkerij Robert Cox.

www.ABCbestuiving.nl

 
 

Mertens

Al ruim een halve eeuw vormt Mertens een ervaren en betrouwbare toeleverancier voor de professionele land- en tuinbouw. Daarnaast bieden de afdelingen arbo en techniek een gespecialiseerd pakket, ook voor niet-agrarische bedrijven.

www.mertens-agro.nl

 
 

Meteor Systems

METEOR SYSTEMS B.V. heeft zich ontwikkeld tot de meest innoverende en trendsettende onderneming in de wereldwijde glastuinbouw.Het brede programma van irrigatieproducten en teeltgootsystemen wordt voornamelijk in eigen beheer gefabriceerd in de extrusie-, spuitgiet- en assemblage afdelingen.

http://www.irrigation.com

 
 

Verbeek uitzendbureau BV

Verbeek Uitzendbureau is al sinds 1997 actief en heeft zich gespecialiseerd in het snel en flexibel inzetten van Poolse uitzendkrachten op de volgende gebieden:

Verbeek Uitzendbureau is meer dan werken alleen. Omdat we veel kennis en ervaring hebben opgedaan, denken we graag met u mee en geven u advies. We zien het als onze opdracht u te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.Tevens is Verbeek Uitzendbureau het juiste adres voor verpakken, ompakken en uitpakken. Wij verzorgen uw partijen op een eigen verpakkingslijn; dit is zowel intern als extern mogelijk.Door onze no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen zorgen wij altijd voor de juiste man of vrouw op de juiste plek. Onze mensen zijn gemotiveerd, vakkundig, flexibel én betaalbaar.

Uw arbeid, is onze kracht. Neem de proef op de som en u zult zien dat het werkt!

www.verbeekuitzendbureau.nl

 

 

 
 

West Plant Group

West Plant group is een kwekerij voor vollegrondsgroenteplanten en gespecia­liseerd in de opkweek van groenteplanten in traysystemen. Onze prioriteit is het leveren van een bijdrage aan uw efficiency en oogstresultaat. Samen telen met het "oogst" op de toekomst. Dat is waar de West Plant Group voor staat!

www.westplantgroup.com

 
home sitemap Polscy pracownicy Deutsch